Local Heroes komt op TV! 📺

15 Apr 2021 - Mick Perez

Weten wij de Dragons te overtuigen?

Local Heroes komt op TV! 📺

Local Heroes is er voor jullie én voor de lokale ondernemers. De bekende en geliefde lokale ondernemer heeft steeds meer concurrentie van grote jongens zoals Albert Heijn, PicNic, Jumbo maar ook fietsers van Deliveroo, Thuisbezorgd en Uber eats zien we steeds meer op straat. Onze missie is het steunen van de local hero en de ambachtelijke producten bij een breder publiek beschikbaar te maken.

Op 15 april is de oprichter van Local Heroes - Maarten Coumans - te zien in het programma Dragons’ Den. In dit populaire programma pitchen startende ondernemers hun idee en proberen Dragons te overtuigen in hun bedrijf te investeren. Gaat het Maarten lukken om Pieter Schoen, Shawn Harris, Michel Perridon, Nikkie Plessen en Won Yip te overtuigen van onze missie? Donderdag 15 april, 21:30 op NPO1.

Het is ook mogelijk de uitzending later terug te kijken. We sturen je volgende week de link. Stay tuned!


Product Hero: de theecollectie van Lamar Food

Kardemom thee van Lamar

Spannende en drukke dagen vragen ook om momenten van kalmte. Een warme kop thee op de bank is dé aanleiding om even dat momentje van rust te pakken. We hebben natuurlijk niet zo maar thee, maar Midden-Oosterse thee van Lamar Food.

Hussam heeft een bijzondere winkel op de Kinkerstraat met verschillende delicatessen en specialiteiten uit het Midden Oosten. De theecollectie van Hussam is nét even wat anders dan je standaard Pickwick. Heb je wel eens Kardemom thee gedronken? Dan heb je écht het gevoel dat je even ergens anders bent. Het heeft een zoete, scherpe geur en smaakt fris en bloemig verwant aan gember. Ideaal als de stressverlager tijdens spannende uitzendingen ;-)

Start de app, klik op ‘Heroes’ Geniet van het thee assortiment van Lamar Food


Wij hebben er een nieuwe topper bij!

Onze niuewste collega: Julian

Jullie kunnen een nieuw gezicht verwachten bij het pick-up point of bij je eigen voordeur. Julian is de nieuwe topper die het Local Heroes team komt versterken. Hij is 23 jaar en studeert Economics & Business Economics aan de UvA en heeft bijna zijn hele leven in Amsterdam-Oost gewoond. Naast het studeren is hij druk met muziek maken. Vorig jaar heeft hij een half jaar in Bangkok gestudeerd. Aldaar genoot hij volop van de Local Heroes op de exotische markten. Een echte avonturier die nu een paar dagen per week bij ons komt werken. Dit keer niet op de scooter in Thailand of in een tuktuk door India, maar gewoon op onze Local Heroes bakfiets door Amsterdam-West. Welkom Julian!