Gezien op TV: Local Heroes pitcht bij Dragons' Den

16 Apr 2021 - Mick Perez

De Dragons geloven in ons! 🥂🍾

Bedankt! Dragons' Den

Wat hebben wij een heerlijke avond gehad. Twee van de grootste Dragons deelden het geloof in de lokale ondernemers en in onze formule. Pieter Schoen en Michel Perridon zijn voornemens om met ons een mooie samenwerking aan te gaan. Zo kunnen wij nóg meer mensen verblijden met het beste uit de buurt en nóg meer ondernemers ondersteunen. Wat zijn wij enorm trots op deze prestatie en wij hopen jullie zo alleen maar beter van dienst te kunnen zijn in de toekomst.

Uitzending gemist? Klik op onderstaande knop!

Bekijk de aflevering


Maarten Coumans pitcht de Local Heroes oplossing voor Dragons’ Den

Beste Dragons,

Mijn naam is Maarten Coumans van ‘bestel het beste uit de buurt’ en ik ben hier voor een investering van 2 miljoen

De komende drie minuten zijn jullie even geen Dragons maar eigenaren van een winkel:

dragons onthullen de banieren

Jullie zijn bekend en geliefd in de buurt met jullie ambachtelijke producten die vaak al generatie op generatie met passie gemaakt worden. Maar jullie zien de wereld om je heen snel veranderen: Bol.com, Amazon, busjes van Albert Heijn, PicNic en Jumbo en nu ook fietsers van Deliveroo, Uber eats en Thuisbezorgd. De grote jongens nemen alles over. Jij kan, als lokale winkelier, daar niet tegenop. Een eigen webshop kost veel tijd en geld en is ook niet echt je ding.

Je klanten uit de buurt zijn enorm loyaal en waarderen jou meer dan die grote jongens, maar je ziet aan de ene kant dat je klantenbestand ourder wordt, en aan de andere kant kan je qua openingstijden niet de service bieden aan een jongere, werkende doelgroep. Dus besef je dat je toch online iets moet doen.

Nu is er een oplossing: 1 app waarin je online je boodschappen kan doen bij alle lokale winkeliers.

Samen met je collega winkeliers in jouw winkelgebied heb je een mooier aanbod dan al die online giganten. En omdat je voorraad dichtbij ligt, is er minder transport en vervuiling en kan je ook direct leveren! Tenslotte kan jij een veel betere en persoonlijke service leveren dan die grote jongens want jij hebt echt verstand van je product, weet waar je product vandaan komt en levert de beste kwaliteit.

Net als de gemeente Amsterdam gaat jou gemeente je helpen met een mooie locatie voor een pick up point op het drukste plekje van de stad. Samen met je collega winkeliers ben je nu online.

Je hebt net een bestelling binnen gekregen. Kijk in je telefoon en voltooi deze bestelling en kom deze afleveren op het pickup point

Matthew neemt de bestellingen aan en gaat ze allocaten, Maarten legt uit wat er nu gebeurt

Jullie zijn weer Dragons…. zijn er vragen?


Proost met ons mee!

Gatinois Champagne van Topido

Een prestatie als deze moet natuurlijk wel in stijl gevierd worden. Wat past het beste bij een feestelijke mijlpaal? Juist, een overheerlijke champagne van Topido! Deze champagne opent met een frisse toon van peer en limoenbloesem, maar verandert daarna in een meer complexe, intense zee van aroma’s met de karakteristieke eigenschap van een pinot noir. Een prachtige balans tussen fruit en finesse. Deze champagne van Gatinois gecombineerd met visgerechten, sushi of carpaccio, levert een perfect wijn en spijs combinatie. Ga snel naar de app en bestel jouw fles champagne om het succes bij Dragons’ Den met ons mee te vieren. Proost!

Start de app, klik op ‘Heroes’ Proost mee met de bubbels van Topido