In de Local Heroes app vind je alle benodigde informatie die jij nodig hebt. Open de app en klik bovenaan waar je je bestelvoorkeuren kunt aangeven.

Zoek je locatie, geef je bestelvoorkeuren op en haal al het lekkers uit de buurt in huis.

Local Heroes bezorg gebieden & Pick Up Point

Open de Local Heroes app en klik bovenaan waar je je bestelvoorkeuren kunt aangeven. Selecteer de juiste locatie en welke service je wilt: afhalen, bezorgen of express.

 

Daaronder kan je vervolgens een moment kiezen dat je jouw verse boodschappen wilt komen ophalen en zie je alle tijden dat het ophalen mogelijk is.

Amsterdam ⭐⭐⭐

Postcode gebieden:

  • 1011 t/m 1019
  • 1051 t/m 1058
  • 1061, 1062 & 1065
  • 1071 t/m 1079
  • 1091 t/m 1098

 

Local Heroes bezorg gebieden & Pick Up Point

Het is bij Local Heroes mogelijk om dezelfde dag nog jouw boodschappen in huis te halen. Al je verse producten komen direct van de Local Hero uit de buurt en hierdoor zijn er bepaalde tijden aan verbonden. Kortom, let dus goed op welk afhaal- of bezorgmoment je hebt geselecteerd.

Open de Local Heroes app en klik bovenaan waar je je bestelvoorkeuren kunt aangeven. Selecteer de gewenste locatie en welke service je wilt: afhalen, bezorgen of express.

 

Daaronder kan je vervolgens een moment kiezen dat jij je verse boodschappen wilt laten bezorgen en zie je alle tijden wanneer bezorging mogelijk is.

Ja, je kan jouw mandje vullen met producten van verschillende ondernemers én in één keer afrekenen. Je hoeft geen verschillende bestellingen te plaatsen om bij meerdere ondernemers iets te halen. Je kan van zo veel verschillende ondernemers tegelijk bestellen als dat je zelf wil.

Wij zorgen ervoor dat alles samengevoegd wordt zodat jij kunt genieten van het beste uit de buurt!

Naast ons eigen Pick Up Point, stellen wij ons platform ook ter beschikking aan andere bedrijven om de Lokale Helden uit hun buurt te verbinden. Je kunt in de app een BOER&NLekker locatie kiezen en bekijk hier hun FAQ

Stuur vooral een whatsappje naar de klantenservice +31(0)-621351869 om te laten weten dat je er niet op tijd kan zijn. Samen kunnen wij dan een tijdstip uitkiezen die wél voor jou uitkomt. Indien je dit vergeet, zullen wij altijd contact opnemen.

Mochten wij jou niet kunnen bereiken, dan zijn de boodschappen de dag erna nog op te halen gedurende de ophaalmomenten bij het Pick Up Point. Wij kunnen niet garanderen dat de producten een dag later nog net zo vers zijn. Als de producten dan nog niet opgehaald zijn, worden deze zonder terugvordering van het betaalde bedrag geretourneerd naar de ondernemer.

Het is bij Local Heroes mogelijk om dezelfde dag nog jouw boodschappen in huis te halen (zie besteltijden hieronder). Al je verse producten komen direct van de Local Hero uit de buurt en hierdoor zijn er bepaalde tijden aan verbonden. Kortom, let dus goed op welk afhaal- of bezorgmoment je hebt geselecteerd!

 

Afhalen of bezorgen tussen 12:00 & 14:00

    - Bestel dan vóór 10:00 dezelfde dag

Afhalen of bezorgen tussen 17:00 & 19:00 / 20:00 (m.u.v. zaterdag)

    - Bestel dan vóór 15:00 dezelfde dag

 

Wat vervelend!

Heb je een vraag over een specifiek product?

Contacteer dan de betreffende ondernemer direct. Dit kan via de ‘Contact’ knop in het profiel van de betreffende ondernemer.

Heb je een ander probleem met je bestelling?

Het Local Heroes team staat iedere werkdag van 09:00 tot 21:00 voor je klaar. Stuur een berichtje via WhatsApp +31(0)-621351869 of stuur ons een e-mail en we gaan er zo snel mogelijk mee aan de slag.

Als jouw mandje gevuld is met al het lekkers dat je wil hebben, kan jij afrekenen middels iDEAL.

 

Wanneer de betaling succesvol is voltooid, krijg je een bevestigingsmail en een bevestiging via WhatsApp. Hierna beginnen de Local Heroes met het compleet maken van jouw bestelling. De factuur ontvang je nadat alle producten zijn ingepakt.

Bestel je vóór 15:00 op maandag t/m vrijdag, of vóór 10:00 op zaterdag, dan zie je de bestelopties voor dezelfde dag.

 

Als je ná 15:00 bestelt op maandag t/m vrijdag, dan zie je de bestelopties voor de volgende dag.

 

Als je op zaterdag ná 10:00 bestelt dan zie je de bestelopties voor de eerstvolgende maandag.

Je kan helaas (nog) niet verder vooruit bestellen.*

 

* m.u.v. Pick Up Point station Lelylaan - let hier goed op als je gaat bestellen en selecteer de juiste datum.

Local Heroes bezorgt de bestelling op het door jou aangegeven adres. Je kan jouw besteladres altijd aanpassen mits deze in het bezorgingsgebied valt.

Het is helaas niet mogelijk om jouw bestelling te annuleren nadat er is afgerekend.

Wat vervelend! Het kan zijn dat de Hero je bericht nog niet heeft gelezen vanwege drukte in de winkel.

 

Als je een urgente vraag hebt, probeer dan contact op te nemen met het Local Heroes support team via WhatsApp +31(0)-621351869. Als je een vraag hebt over een specifiek product, dan zal er toch gewacht moeten worden op de ondernemer. De klantenservice zal er natuurlijk alles aan doen om jou zo goed mogelijk van dienst te kunnen zijn.

Onze Heroes zullen altijd zo zorgvuldig mogelijk de gewenste hoeveelheid proberen af te wegen, maar het lukt niet altijd om exact op het bestelde gewicht uit te komen. Soms is het iets meer en soms is het iets minder, net zoals in de winkel. Dit komt voornamelijk voor bij producten zoals groente en fruit, maar zal in de praktijk nooit verder oplopen dan enkele centen. Local Heroes heeft strikte afspraken gemaakt met de ondernemers om de prijsverschillen zoveel mogelijk te beperken.

 

Als je minder krijgt dan dat je hebt besteld (en betaald), word je gecompenseerd met ‘Local Heroes punten’. Krijg je onverhoopt iets meer dan je hebt besteld? Dan zorgt dit voor een negatief saldo in Local Heroes punten op jouw account. Het Local Heroes punten systeem verrekent het negatieve of het positieve saldo bij jouw volgende bestelling.

Local Heroes punten worden gebruikt om prijsverschillen te verrekenen.

Iedere eurocent staat gelijk aan 1 Local Heroes punt.

Prijsverschillen kunnen optreden wanneer het werkelijke gewicht van het bestelde product verschilt met de afgerekende hoeveelheid. Bijvoorbeeld:

 

Voorbeeld 1:

Je besteld 100 gram kogelbiefstuk van €4,-

Je ontvangt 90 gram in plaats van 100 gram: +40 Local Heroes punten

Je ontvangt 110 gram in plaats van 100 gram: -40 Local Heroes punten

In beide gevallen is er een verschil van 10 gram, wat gelijk staat aan €0,40. Dit is op zijn beurt weer gelijk aan 40 Local Heroes punten.

 

Voorbeeld 2:

Je plaatst een bestelling ter waarde van €10,-. Stel dat jouw Local Heroes puntensaldo op het moment van de eerstvolgende bestelling 50 is (een positief saldo), dan wordt er €0,50 van jouw totaalbedrag afgetrokken. Je rekent nu €9,50 af in plaats van €10,- omdat je nog een positief puntensaldo had.

 

Voorbeeld 3:

Je plaatst een bestelling ter waarde van €10,-. Stel dat jouw Local Heroes puntensaldo op het moment van de eerstvolgende bestelling -50 is (een negatief saldo), dan wordt er €0,50 bij het totaalbedrag van jouw bestelling opgeteld. Je rekent nu €10,50 af in plaats van €10,- omdat je nog een negatief puntensaldo had.

 

Deze puntenverrekeningen staan altijd duidelijk uitgelegd in de factuur die je automatisch ontvangt na een bestelling.

Met Local Heroes willen wij de lokale ondernemer steunen en een platform bieden in deze tijden van snel, online en thuis leveren. Veel winkels en marktkramen sluiten rond 17:00 en hebben geen bezorgingsdienst of online platform. Local Heroes verlengt de openingstijden, is de bezorgingsdienst en levert dit online platform.

 

Daarnaast willen wij het voor mensen makkelijker maken om bij hun Local Hero te winkelen en tijd te besparen door alles voor hen te verzamelen. Onze founder Maarten gelooft sterk in de kracht en de gedrevenheid van de kleine MKB-ondernemer:

“Het mooiste is dat ze samen super krachtig zijn.”

 

Met Local Heroes maken wij een vuist tegen de grote supermarktketens en behouden wij de kleine, lokale ondernemer in het straatbeeld.

Iedereen is welkom en er is geen wachttijd als je voor het eerst boodschappen bij ons wilt doen. Nu de 1,5 meter regel is afgeschaft, kan de bezorger weer jouw boodschappen voor de deur afleveren. Wil je graag dat de bezorger afstand houdt? Dat is natuurlijk altijd mogelijk en laat het de bezorger vooral weten.

Op de balie bij het Pick Up Point is er ook altijd de mogelijkheid om je handen te ontsmetten.

Kansen voor West Europees Fonds voor Regionale Ontwikkeling mede gefinancierd in het kader van de respons van de Unie op de COVID-19-pandemie

Het doel van dit project is om de kleinere Amsterdamse ondernemer weerbaarder te maken door hun verkoop, middels digitalisering, te stimuleren. Local Heroes wil met haar concept lokale retailers en producten een beter perspectief geven in een onder druk staande retailmarkt. Het idee is een verdere verduurzaming en verkorting van de huidige keten bewerkstelligen en kleinere winkeliers een nieuw digitaal afzetkanaal geven. Dit wordt volledig ontzorgd door Local Heroes: de aangesloten lokale ondernemers worden “e-commerce ready” gemaakt door hen in te leren.

 

Het project krijgt een EFRO-bijdrage van €719.481,82.
Looptijd van 15 februari 2021 tot uiterlijk eind 2023.

 

Kansen voor West is het gezamenlijke investeringsprogramma van de vier Randstadprovincies en de vier grote steden. Het zet EFRO in voor economische groei.